Габриела от Гласът на България стана Бриела

13.06.2018 16:46 | Видян 2716 пъти

Габриела от Гласът на България стана Бриела

Младата надежда Габриела Байкушева едва дочака камерите на Гласът на България, където достигна до трети кръг, да изгаснат и е готова да стартира самостоятелната си кариера.

19-годишната певица си е избрала и артистичен псевдоним – пред феновете тя ще се представя като Бриела.

Вече е готово дебютното ѝ парче със заглавие Boom Pow, което е типично летен сингъл с много морско настроение, пише Монитор. Песента е дело на Преслав Бориславов и Борислав Тонев от Cool Kid$, а видеото заснема режисьорът Радостин Събев- Шошо.

„Парчето, което направих с моите продуценти, е лятна и свежа хапка, за която винаги съм си мечтала. Исках да направя нещо, което да слушам с удоволствие, отивайки на море или докато съм с приятели. В песента разказвам за неизживяна любов, за нещо недостъпно, но и за нещо толкова близко. Бих искала всеки да намери своята история или ситуация в песента!“, ентусиазирано разказва за първото си парче Бриела.

Гласът на България е само част от пътя ѝ към голямата сцена. Тя започва да се занимава с пеене едва на 7 години, когато се явява на първия си конкурс Мис малки таланти. В гимназията печели стипендия за четири години професионално обучение във Voice Academy, където изучава солфеж, хармония, мелодия, пиано, писане на текстове, музикален бизнес, пеене, актьорско майсторство и танци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !