Кристиан Костов пази гърба на Анастейша в Казахстан

08.06.2018 10:50 | Видян 1640 пъти

Кристиан Костов пази гърба на Анастейша в Казахстан

Кристиан Костов е сред специалните гости, които ще се включат във фестивала Voice Of Astana, който ще се проведе на 15 и 16 юни в казахстанската столица по повод 20-ата й годишнина. Момчето чудо, което завоюва на България рекордното второ място на „Евровизия” миналата година, ще се качи на една сцена с поп дивата Анастейша, чийто концерт у нас бе отменен заради „форсмажорни здравословни проблеми, свързани с организатора на събитието“.

Макар че на терен феновете познават Кристиан като български изпълнител, връзката му със страната е далеч по-силна, тъй като там е родена майка му.

Междувременно изпълнителят на Beautiful Mess е вече готов с дебютния си краткосвирещ албум. Костов неведнъж е определял диска като своите „душа и сърце“, но към момента все още не разкрива кога ще видим проекта на пазара. „Всичко, което зависеше от нас е завършено. В момента албумът е в ръцете на други хора за довършителните дейности“, обясни наскоро пред феновете си той.

В бъдеще отличникът от X Factor пък се надява да успее да съвмести музикалните си ангажименти с кариера в сферата на модата.

Много хора продължават да ме питат какво обичам извън музиката. Имам мечта да стана дизайнер и да се надяваме, че един ден ще мога да вдъхновявам и други хора

написа певецът в социалните мрежи. Сред хобитата на Крис е и фотографията. „Винаги съм харесвал всичко около нея. Независимо дали като модел или обработването на снимки, или да бъда фотограф, обичам това! Защо не публикувам повече от моите снимки? Искам да бъда по-добър във всичко. Щом разбера, че съм достатъчно добър, ще започна да публикувам повече от моите творби“, обясни още той.

Източник: Monitor

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !