Джена – по-лошият вариант на Гери-Никол

07.06.2018 11:54 | Видян 2120 пъти

Джена – по-лошият вариант на Гери-Никол

Фолк певицата Джена пропищява от месец света как готви уникално парче, което щяло да се превърне в тотален хит. Оказа се, че във въпросната песен чалгаджийката се опитва несръчно да имитира Гери-Никол и вместо да пее, през по-голямата част от изпълнението се опитва да рапира.

Макар отстрани това да изглежда лесно, за подобен стил се изискват специфични умения, а очевидно Джена не ги притежава.

Фолк певицата рецитира като първолаче, което трудно смогва да изрече дълъг текст гладко. Творческият й експеримент най-вероятно е повлиян от опита на други нейни колежки, чиито последни песни са дело на Криско, писа „Галерия“.

Вокалният провал на Джена естествено разочарова и феновете й, които веднага я засипаха с критики. „Джена се опитва да е модерна, но не разбира, че на нея този стил не й отива“, коментира потребител, чието мнение се оказа споделено и от по-голямата част от хората в дискусията.

Клипът на песента също сочи, че Джена черпи вдъхновение от Гери-Никол, която е с 13-години по-малка от нея. В основните сцени от видеото фолкаджийката е с розово-руса перука и седнала на трон в поза, която варненката често заема.

Върлите фенове на Джена я посъветваха да продължи да си прави баладите и любовните песни, тъй като няма да го бъде със съвременните модерни ритми. Още една констатация на меломаните е и тази, че откакто е с мъжа си Атанас, певицата не е вадила хит, а последните й стойностни песни са отпреди 4-5 години.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

NOVA търси големите постижения на...

Кои са големите постижения в демократичната история на...

Графа, Мария Илиева, Михаела Филева в...

На 25-ти април, четвъртък, „Приказката продължава“ с...

Няма коментари към тази новина !