Концертът на Анастейша се отменя

06.06.2018 13:07 | Видян 2092 пъти

Концертът на Анастейша се отменя

Дългоочакваният концерт на Анастейша, който трябваше да се състои на 1 юли в зала 1 на НДК, се отменя. Причината за това са “форсмажорни здравословни проблеми, свързани с организатора на събитието”.

Певицата в момента има турне, което стартира преди месец в Европа и включва 38 спирки. За съжаление София няма да е част от тура и засега няма да има нова дата. Тя обаче даде специално интервю за сп. Eva, в което е повече от открита, директна и откровена. Разкрива, че като млада се мислела за непривлекателна. На 30 била луда на тема ботокс. Тогава стартира кариерата й и й се налага да лъже за годините си и да казва, че е на 23. “Мразех да лъжа и след шест години си признах. Колкото повече напредва времето, толкова по-позитивно гледам на себе си”, каза тя.

Организаторите съобщават, че всички закупени за концерта билети могат да бъдат върнати от понеделник, 11 юни. “Сумата ще може да бъде възстановена в конкретния обект, от който е взет билетът.

Билетите, закупени онлайн и платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени лично в централния офис, намиращ се на ул. 6-и септември 58 в София, като в рамките на 7 работни дни всеки клиент ще получи обратно пълната сума. В случай на плащане чрез наложен платеж или по банков път, билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр и телефонен номер за връзка”, заявяват организаторите.
   

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !