Миро фалира

31.05.2018 12:37 | Видян 3426 пъти | Гласували 1

Миро фалира

Певецът Миро, популярен като Каризмата покрай участието си в едноименния дует, е закъсал финансово.

Музикантът се появи на финала на имитаторското шоу „Като две капки вода” в неузнаваем вид и малцина от зрителите успяха да разпознят в мъжа с дълга брада и очила, някогашният секс символ. Според запознати с финансовото дередже на Миро, положението му никак не било цветущо, писа „Уикенд“.

Частен съдебен изпълнител е запорирал фирмения му дял в „Дейвид енд лайт” заради дълг от 8271 евро. С лихвите сумата набъбнала до 10 861 евро или близо 22 000 лв. Преди 7 години Миро взел кола на лизинг, но в един момент пропуснал да плаща вноските си по кредита.

„Лизинг финанс”, която му предоставила автомобила извадила изпълнителен лист и частен съдебен изпълнител погнал певеца. Така се стигнало до запор на неговия дял от 5000 лв. във фирмата му за продуцентска и импресарска дейност у нас и в чужбина. Макар че преди 2 г. певецът вдигна сватба за чудо и приказ на остров Корфу за дългогодишната си  и доста заможна приятелка – бизнесдамата Ели, дългът на Миро остава все така висящ.

Преди 5 години пък заведението на музиканта, което се помещаваше на столичната улица „Витошка”, затвори окончателно врати. Само половин година преди това поп изпълнителят отвори бара с шумна реклама и претенциозното име „Бродуей”. Когато клубът бе открит, Миро даде работа на част от отбора си, който ръководеше като ментор в риалити формата „Гласът на България”. Така на сцената на софийския „Бродуей” младите надежди Тодор Гаджалов, Мелинда, Севинч Ибрахим и Константин Томов извиваха глас всяка вечер. Първоначалният интерес към заведението обаче започнал да изчезва, а накрая съвсем се изпарил.

Преди година Миро си стъпи на краката, след като изпя хита си „Гълъбо”, за който не плати и стотинка на авторката Вида Пиронкова. Покрай песента Каризмата отново живна и пак взеха да го търсят за участия. Напоследък обаче и този интерес позамря и певеца седи без средства и ангажименти.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !