Славин разби конкуренцията в Като две капки вода

29.05.2018 11:07 | Видян 1966 пъти

Славин разби конкуренцията в Като две капки вода

Нов автомобил в гаража и любовта на публиката си заслужи Славин Славчев на финала на „Като две капки вода“. Победителят от Х Factor 2014 г. скочи в кожата на Иън Гилън от легендарните Deep Purple, което му донесе най-много зрителски гласове и първото място.

На един тон разстояние от победата бе актьорът Иван Юруков, който се превъплъти в Джон Ленън от The Beatles.  Фолк идолът Константин, който през целия сезон водеше в класирането, заложи на естрада и запя в кецовете на Васил Найденов, което му отреди почетната трета позиция. Последна сред финалистите се нареди тийн сензацията Гери-Никол, която избра да се изяви като „най-голямото си вдъхновение“ – Риана.

Останалите участници в сезон 6 на забавния формат, който облича мъже в рокли, също имаха шанс да изпеят лебедовата си песен в дуети. Ромската перла Софи Маринова и естрадната звезда Маргарита Хранова изпълниха хита One Moment In Time като Дженифър Хъдсън и Уитни Хюстън. Русата изкусителка Златка Райкова и Боби Турбото пък се преобразиха като Галка и Миро от „ Каризма“.

На сцената се появи и миналогодишната победителка в надпреварата – Михаела Маринова, която вдигна градуса на настроението в токчетата на Бионсе.

На финала всички отправиха поздрав към зрителите пред малкия екран с песента „Приятели“ на „Фамилия Тоника“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !