Папараци щракнаха Алисия с тест за бременност

25.05.2018 16:31 | Видян 5287 пъти

Папараци щракнаха Алисия с тест за бременност

Фолкпевицата Алисия шокира екипа на Папараци, като си купи тест за бременност.

Предаването тръгна по следите на изпълнителката, а кадрите с нея приличат на екшъна Бързи и яростни. Изряден шофьор ли е певицата, защо ходи на фризьор по два пъти на ден и една смешна ситуация в солариум ще видят зрителите тази неделя. Най-любопитното обаче е, че в края на папарашкия материал Алисия си купува тест за бременност, съобщиха официално от телевизионния таблиод.

Покупката повдига въпроса дали брюнетката не чака дете и от кого. Покупката е твърде интимна, за да се предположи, че тя просто е взела теста за приятелка, па макар и близка. Алисия няма и сестра, на която би могла да услужи с него, така че най-вероятно остава да е лично за нея. Тя яростно отрича всякаква връзка, въпреки че публикации я гаджосаха с турски дипломат. 

Факт е, че певицата много обича да ходи в южната ни съседка и наскоро отново я посети, като се похвали със снимки в социалните мрежи, пише BLife. Нейни скорошни снимки по бански на разкриват промяна във фигурата й, но за такава очевидно е твърде рано, щом тя все още разчита на тестове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !