Мариана Попова и Веселин Плачков избраха име за бебето

23.05.2018 17:30 | Видян 3241 пъти

Мариана Попова и Веселин Плачков избраха име за бебето

На името Екатерина се спряха Мариана Попова и Веселин Плачков за рожбата си, която се очаква да се появи на бял свят в началото на октомври. Изборът всъщност бил по идея на дъщеричките им – актьорът възпитава Андрея, а за певицата най-скъпото нещо от отношенията ѝ с италианския сомелиер Ханес остана 8-годишната Мария-Магдалена.

Актьорът от Дамасцена издаде наскоро пред Монитор, че двете се разбират и много се радват, че ще станат каки.

Изпълнителката на Let Me Cry кара тежка бременност и макар да е вече в шестия месец, все още повръща. Звездната двойка обаче избяга от натовареното ежедневие и стреса в големия град и се премести да живее в село край Казанлък.

„На едно такова място човек се чувства облагороден“, заяви Плачков пред Нова тв. Половинката му вече се похвали в социалните мрежи с градината си от рози и черешите, които растат в двора на новата им къща. Попова ще се завърне в София за да роди, тъй като лекарите в столицата наблюдават бременността ѝ от самото начало.

Припомняме, че през март Мариана и Веселин се сгодиха и ще се разходят до олтара до края на годината. Междувременно те разкриха, че съдбоносния въпрос актьорът с поразяващо сини очи отправил във Виенската опера. Изненадата му почти пропаднала, тъй като той решил да се бори със страховете си и да пътуват до австрийската столица със самолет.

Минута преди да излетят, Плачков слязъл от летателната машина и дори забавил полета. В крайна сметка влюбените стигнали до Виена с кола. Щастливата новина певицата потвърди със снимка на красивия пръстен в профила си във Фейсбук.

„Когато има смисъл! Тя каза най-истинското ДА в живота си!“, гласят думите ѝ към кадъра.

Познанството на Мариана и Весо датира от преди две години, когато се срещат на откриването на пешеходна пътека край язовир Кърджали, като първоначално отношенията им са само приятелски.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !