Oтново отлагат концерта на Дейвид Гарет в София

16.05.2018 15:36 | Видян 2289 пъти

Oтново отлагат концерта на Дейвид Гарет в София

Виртуозният цигулар Дейвид Гарет отново отложи концертите си в София (6 юни) и Букурещ (8 и 9 юни). Пред родната публика в „Арена Армеец“ той все пак ще излезе. Новата дата е 29 септември, а всички билети ще важат без презаверка.

Причина за поредното отлагане на кросоувър шоуто, част от турнето Explosive-Live, отново е възстановяването на Гарет от тежка дискова херния. "Прогнозата на лекарите ми все още е много положителна и очакват пълно възстановяване, но за съжаление те все още не ми позволяват да изляза на сцена.

В момента най-важното е да се грижа за себе си и да дам на тялото си необходимото време за пълно излекуване. Въпреки че се подобрявам, за съжаление това означава също, че трябва да анулираме повече концерти. Оценявам високо многобройните ви послания и желания за моето възстановяване, както и вашето разбиране и може само още веднъж да ви благодаря за вашите окуражителни и добри думи.

Те ми дадоха огромна сила и ми помогнаха в трудните мигове. Очаквам с нетърпение да ви видя скоро на някои от следващите ми концерти“, казва музикантът.

Всички, за които новата дата не е удобна и желаят да върнат своите билети, могат да го направят до 16 юни включително от касите, където са ги закупили.
Сподели

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !