Гери-Никол ли е новата на Галин?

11.05.2018 13:33 | Видян 2317 пъти

Гери-Никол ли е новата на Галин?

След като месеци наред се пише за тайна връзка между бившия футболист Благой Георгиев - Джизъса и Гери-Никол в светските среди вече всички бяха убедени, че присъствието на Благо на всеки епизод на Като две капки вода не е случайно.

Папараци дори проследиха двамата и известен вестник излезе със скандални снимки на двете звезди по време на романтична вечеря, само двамата.

И докато, обаче младата идолка успя да заблуди всички медии с връзката си с Благо, някак между другото минаха честите ѝ снимки с фолк певеца Галин. Двамата изпълнители са най-успешните в България в момента и държат рекорди по участия и гледания в мрежата спрямо колегите си от всички жанрове.

Галин вече обяви, че Гери му помага за някои от песните, които изпълнителят композира, като интересно впечатление направи преди време и пост на Галин по време на снимките на песента Me gusta, където Гери бе застанала до майката на тийн идолът.

И докато всички тези съвпадения до скоро се обясняваха с приятелство, многозначно се тълкува последната снимка на певеца. Галин постна в социалната мрежа Инстаграм снимка, на която е прегърнал Гери-Никол, а тя държи в ръката си красива червена роза с панделка, видя Хотарена. Коментарите веднага пламнаха и всички задават въпроса дали двете най-големи звезди в момента имат връзка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !