Луна си присажда коса

09.05.2018 12:48 | Видян 1753 пъти

Луна си присажда коса

След като си опъна бръчките и подмени зъбите си с чисто нови, чалга антиката Луна е решила да си присади коса.

Певицата, която подлуди съквартирантите си в шоуто Биг Брадър: Most wanted, се е доверила на турска клиника и вече е направила първите си консултации с виден специалист в областта, научи Таблоид.

Манипулацията ще бъде извършена следващия месец, а за скъпото разкрасяване блондинката се изръсила с 8000 евро. Макар че няма участия и изяви на сцена, тя прибрала сравнително висок хонорар за участието си в риалити предаването и разполагала с въпросната сумата.

47-годишната изпълнителка влагала всичките си спестявания в разкрасителни процедури и всячески се опитвала да се подмлади, твърдят хора от обкръжението ѝ. Доскоро Луна носеше перука, тъй като кичурите ѝ съвсем оредели с времето, но изкуствените коси се заплитали и не стоели добре върху скалпа на капризната шуменка. Оплешивяването създавало емоционален дискомфорт у певицата и иначе виското ѝ самочувствие започнало да куца.

След като прибрала хонорара си от Биг Брадър, блондинката веднага решила къде да изхарчи парите. Направила проучване в интернет, консултирала се с познати и се спряла на турската клиника заради добрите отзиви на пациентите. Подобни интервенции се предлагат и у нас, но Луна не желаела да тръгнат слухове по неин адрес и предпочела да се довери на лекарите в чужбина.

Въпреки че гони 50-те, чалга ветеранката не е готова да се сблъска със старостта и упорито прави опити да спре времето. Тя е изгладила челото си с ботокс и е сменила старите си жълти зъби с изкуствени резци, но  резултатът не е особено добър заради неестествения им и светещ в тъмното бял цвят, сякаш е тоалетна чиния на Идеал Стандарт. Според запознати Луна си е „ремонтирала” още носа, брадичката, шията, а в бюста си има силикон, въпреки че крие тази подробност.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !