Джерард Бътлър бие барабани в пловдивска кръчма

04.05.2018 15:44 | Видян 2416 пъти

Джерард Бътлър бие барабани в пловдивска кръчма

Актьорът Джерард Бътлър се зае да опознае и други кътчета от България, след София. Холивудската звезда си подари пролетна разходка из главната улица на Пловдив, а след това не пропусна да похапне и в Капана.

В отлично разположение на духа и в компанията на свои приятели, звездата предприел туристическа обиколка на местните забележителности, пише Телеграф. Към обяд компанията не пропуснала възможност да се поглези със студена бира в дома на занаятчийската бира.

След това отседнал в местен ресторант, където похапнал обилно лаврак и скариди, сьомга, агнешко, свински ребра, салата и брускети. За десерт актьорът си поръчал мелба, а освен това не пропуснал да се изяви и като барабанист в ресторанта, където похапвал.

И от двете заведения, които посетил, споделят, че Бътлър бил изключително любезен, приел да се снима с персонала и не проявил никакви капризи.

Джерад Бътлър е у нас за снимките на третия епизод на екшън поредицата Код Олимп, като отново влиза в ролята на Майкъл Банинг.

В лентата му партнират Ник Нолти, Джейда Пинкет Смит, Морган Фрийман и други. Актьорът е в България, заедно с кучето си Шушка, което осинови при предишното пътуване до България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !