Дъщерята на Фатик заряда гаджето

04.05.2018 12:39 | Видян 3847 пъти

Дъщерята на Фатик заряда гаджето

По-малката дъщеря на Фатик заряза гаджето си. Адриана Тюркмен, наследница на милионера, в последно време не се е появявала никъде с гаджето си–футболистът Георг Василев.

Доскоро двамата бяха неразделни и непрекъснато си разменяха послания в социалните мрежи. Напоследък обаче Адриана е зарязала половинката си и се снима навсякъде сама.

Гаджето й също не е особен в социалните мрежи и й харесва снимките само от време на време. Както изглежда, двойката е поохладила чувствата си един към друг

Допреди месец Адриана и Георг буквално бяха обсебени един от друг. Сега обаче красавицата предпочита да се снима как тренира в залата или катери Витоша, най-често в компанията на сестра си или на приятелки.

И вместо снимки с гаджето от баровски кръчми и екзотични вкуснотии, тя демонстрира усилия да се поддържа във форма.

В минутите за отдих Адриана често може да бъде забелязана на чист въздух из планината. Явно катеренето на пътеките по Витоша е нещо ново за богатата наследница на разстреляния бос Филип Найденов–Фатик.

Младата госпожица е свикнала на бързи коли и 100 % лукс от малка. Затова и всяко посещение на Витоша й се струва като екзотика, а всяко изкачване е запечатано в инстаграм.

Междуревенно на Георг е отделено място из коментарите под снимките, сред стотиците ухажори на половинката му.    

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !