Взлом в дома на Мира Добрева

17.02.2009 17:14 | Видян 11727 пъти | Гласували 2

Взлом в дома на Мира Добрева

Крадци са се промъкнали в жилището на Мира Добрева в столичния квартал „Изгрев", научи „Монитор". Апашите са разбили вратата на красивата новинарка, която в момента живее в затворен комплекс в кв. „Драгалевци" с любимия си Жоро Торнев.

„Издебнали са ни и са се промъкнали. Ние с Жоро не сме се изнесли напълно от апартамента в „Изгрев". Имаме много лични вещи там, родителите му също отсядат в него, когато идват в София", обясни пред „Монитор" Мира Добрева. Лошата новина дошла от съседка, която забелязала, че външната врата на жилището е отворена, четем във в. "Стандарт".

„Нищо не са откраднали, но са извадили всичко от шкафовете. Пипали са и са мачкали по земята дрехите ми. Строшили са кристалния сервиз, който ми е подарък от мама, защото са мислили, че там държа пари", оплака се красавицата и допълни: "Чувствам се ограбена, въпреки че нищо не са взели със себе си".

Според журналистката, най-странното от ситуацията е, че вандалите са оставили пирончетата от вратата, която са разбили, за да си ги завъртят. "Според мен, в бъркотията ще намеря и извинителна бележка!", опитва се да се шегува Мира.

В момента Добрева се опитва да влезе в предишната си форма. "След второто ми раждане все още имам дрехи, които не ми стават. Затова съм решила да започна да ходя на фитнес. Една жена ще ми помага с бебето, за да ми остава малко свободно време за мен самата", похвали се тя.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !