Мариана Попова и Веселин Плачков очакват дъщеричка

23.04.2018 09:02 | Видян 2411 пъти

Мариана Попова и Веселин Плачков очакват дъщеричка

Певицата още не си е взела почивка от сцената, ражда през октомври

Певицата Мариана Попова и любимият й - актьорът Веселин Плачков, са в търсене на перфектната розова количка и най-малкия размер кокетни роклички. Причината - звездната двойка скоро ще посрещне общ наследник – дъщеричка. 

Очаква се детето да се появи на бял свят в началото на октомври. Изпълнителката на Let Me Cry още не е прекратила клубните си участия, въпреки че вече е в петия месец от бременността си.

„Тя се чувства добре. По малко почива, по малко работи.“, издаде с усмивка и приповдигнато настроение гордият татко пред Монитор. Двамата вече възпитават по едно момиченце всеки. От предишния си брак звездата от Дамасцена има дъщеричка Андрея, а за Попова най-скъпото нещо от отношенията й с италианския сомелиер Ханес остана 8-годишната Мария-Магдалена.

Актьорът с поразяващо сини очи издаде още пред Монитор, че децата им също много се радват, че ще станат каки.

Припомняме, че през март Попова и Плачков се сгодиха и ще се разходят до олтара до края на годината. Щастливата новина певицата потвърди със снимка на красивия пръстен в профила си във Фейсбук. „Когато има смисъл! Тя каза най-истинското ДА в живота си!“, гласят думите й към кадъра.

Познанството на Мариана и Весо датира от преди около две години, когато се срещат на откриването на пешеходна пътека край язовир Кърджали. Първоначално отношенията им са само приятелски, а актьорът е благодарен на 39-годишната певица, че му помага в тежък период.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Няма коментари към тази новина !