Ар Кели отново в секс скандал

20.04.2018 09:39 | Видян 1166 пъти

Ар Кели отново в секс скандал

Ар Кели отново попада под прицела на правосъдието, след като бивша негова любовница, пожелала анонимност го обвини в умишлено заразяване с херпес. Жена от Далас и арендби легендата са имали 11-месечна връзка, която започнала миналата година по време на негов концерт. Тогава едва на 19 години ти била избрана и поканена от протеже на Кели да се срещне с певеца зад кулисите.

Адвокатът ѝ Лий Мерит твърди, че това било началото на неговите опити да я вербува да се присъедини към така наречения „секс култ“ в дома му в Чикаго, за който се разчу миналата година. Защитникът вече е предал на даласката полиция доказателства за „умишлено и съзнателно“ заразяване с херпес, предлагане на алкохол, докато е във възраст, в която е забранено и снабдяване с други незаконни субстанции.

Представител на певеца заяви пред „Вашингтон пост“, че Кели „категорично отрича всички претенции и твърдения за секс без взаимно съгласие“, направени от жената от Далас.

Миналият август някои от концертите на Ар Кели бяха отменени без обяснения, след като в репортаж на сайта Buzz Feed бе обвинен, че е промил мозъка на млада жена, за да я вкара в „оскърбителен култ“, по думите на родителите ѝ. През 2008 г. Кели бе оправдан по обвинения в детска порнография, след появата на видеозапис, в които се твърдеше, че прави секс с непълнолетно момиче. 

Източник: Monitor

Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Няма коментари към тази новина !