Галена и Цветелина Янева записаха дует

19.04.2018 11:55 | Видян 2281 пъти

Галена и Цветелина Янева записаха дует

Фолк певиците Галена и Цветелина Янева записаха новото си дуетно парче. Хитовите изпълнителки не издават подробности около дългоочакваната колаборация, но от личния профил на Янева става ясно, че сингълът е записан в студиото на румънския продуцент и певец Кости Йонита.

„Дуетът е записан, сега ще се снима клипът!“ – споделя Цветелина Янева във фейсбук страницата си. Феновете пък вече са в очакване на предстоящия сингъл, като не крият надеждите си парчето да повтори успеха на „Пей, сърце“ от 2016-а година.

Междувременно Галена вече е готова за своето поредно турне в Америка, което ще стартира до дни. Концертите на певицата са определени за 9 май в Лас Вегас, 12-ти - в Чикаго и 13-ти – в Маями.

“Често пея в чужбина, срещам се с много българи и чужденци, но винаги говоря с гордост за България! Имаме си всичко – планини, реки, море, минерални извори, хубав климат, четири сезона… абсолютно всичко. Трябва да се гордеем с това! Нашите земи са плодородни, прекрасни, красиви“, сподели в патриотичен стил Галена. Тя допълни още, че целия ни народ трябва да бъде горд със своята националност. „Трябва да сме обединени, трябва много да се държим и да не сме чуждопоклонници“, категорична е певицата.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !