Съмнителните неща около Меган, които всички игнорират

09.04.2018 14:09 | Видян 2471 пъти

Съмнителните неща около Меган, които всички игнорират

Меган Маркъл е една от най-коментираните дами не само на Острова, но на цели два континента – Европа и Америка. Тя е настоящата годеница на принц Хари и се очаква след броени седмици да стане негова съпруга.

Брюнетката вече е звезда покрай участието си в сериала „Костюмари“, ала това не е задължително в нейна услуга. Според много от британците, тя никога няма да бъде достойна за съпруга на техния любим принц. И причините не се крият само в американското ѝ гражданство, смесения ѝ произход и предишен развод.

Ето и няколко съмнителни аспекта от живота на актрисата, които провокират и не се нравят не само на феновете на Хари, а и на нейните собствени.

Роднинска връзка с Хари

Би било прекалено да говорим за инцест, но миналата година Daily Mail проследи семейното дърво на двете знаменитости и стана ясно, че те са далечни братовчеди (повече от 15 поколения назад по бащина връзка от страна на таткото на актрисата).

Меган била „кариеристка и златотърсачка“

През декември 2017, полусестрата на Маркъл, с която тя не поддържа връзка, определи в интервю пред The Sun роднината си като „социална натегачка“, готова на всичко, за да се издигне в кариерата. „Холивуд я промени. Мисля, че тя вече е толкова амбициозна, че иска дори да бъде принцеса.“, сподели Саманта Грант.

„Човекът, когото познавах, вече го няма. Има Меган преди славата и Меган след славата“, сподели бившата най-добра приятелка на кандидат-принцесата пред Daily Mail миналата година.

Кариерата може да съсипе личния ѝ живот

Меган Маркъл има един брак зад гърба си с продуцента Тревър Енгелсън. Той е продължил едва 2 години, тъй като двамата имали връзка от разстояние. По онова време Меган снимала „Костюмари“ в Канада, а съпругът ѝ живеел в Лос Анджелис.

Близки до актрисата разкриха, че тя била обсебена от работата си и желанието си да бъде звезда и затова се провалил и бракът ѝ. В момента, в който стана официална годеница на принц Хари, Маркъл прекрати участието си в сериала и сподели, че е готова да се откаже от кариерата си.

Мнозина обаче си задават въпроса дали това няма да е само временно решение?

Тайно обсебена от кралското семейство

В интервю пред BBC по повод годежа си хубавицата едва ли не обясни, че не е знаела кой е бил Хари и е отишла на „сляпа среща с него“. „Аз съм от Америка и ние не сме израснали с разбирането за кралското семейство. Чак сега осъзнавам ясно колко голям и глобален е интересът към кралската фамилия“, сподели Маркъл.

Нейната приятелка от детството Нинаки Приди обаче е на съвсем друго мнение. „Знам, че тя намираше кралското семейство за много интересно. Дори имаше една от книгите на принцеса Даяна“, разкри тя. След това признание е малко трудно човек да повярва, че Маркъл не е знаела кой е Хари!

Лъжите за семейството

В интервю за BBC принц Хари направи коментар за семейната история на любимата му като наблегна на това, че в лицето на кралското семейство Меган вече има „семейството, което предполагам, че никога не е имала“.

Думите му жегнаха роднините на Маркъл и брат ѝ Томас защити семейната чест като сподели пред Daily Mail: „Тя имаше невероятно семейство. Бяхме много близки като малки“. Остава мистерия какво точно е разказвала Меган на Хари и защо той смята, че тя не е имала здраво и сплотено семейство.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !