Ева Лонгория понякога забравяла, че е бременна

02.04.2018 11:36 | Видян 1957 пъти

Ева Лонгория понякога забравяла, че е бременна

Съвсем скоро Ева Лонгория ще стане майка за пръв път и докато в началото тя криеше упорито бременността си, към края ѝ тя не спира да позира, подчертавайки корема си. Смелостта ѝ изглежда е нараснала, защото тези дни тя заголи корем край басейна и показа колко точно е наедряла крехката ѝ фигура.

Актрисата качи видео в социалната мрежа Snapchat, на което позира край басейн в хотелски комплекс в Маями. Латината е ползвала „филтър пчеличка“ за видеото и мести камерата, така че да акцентира между лицето и корема си, който има завиден тен. Ева се е спряла на половинки бански в жълт цвят, които прекрасно се вписват в образа ѝ на „пчеличка“.

43-годишната Лонгория почива със съпруга си Хосе Антонио Бастон между снимките на нов сериал. Латината наскоро призна, че е толкова заета, че понякога дори забравя, че е бременна.

„Работя толкова много, че понякога се събуждам сутрин и напълно забравям, че съм бременна. Като например тази сутрин. Станах и си казах: „О, Боже, закъснявам. Защо не мога да стана от леглото? Помощ... А, да, онова нещо. Друг случай беше неотдавна, когато предложих да отидем на ски. Хосе каза „Не“ и аз недоумявах защо. После загрях, напълно бях забравила за бременността“, разкри актрисата пред Entertainment Tonight.

Източник: tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !