Нокаут на Ники Илиев в състезателната програма на фест в Ню Йорк

21.03.2018 17:53 | Видян 2819 пъти

Нокаут на Ники Илиев в състезателната програма на фест в Ню Йорк

Последният филм на Ники Илиев „Нокаут, или всичко, което тя написа“ ще бъде представен в Ню Йорк в рамките на тамошния фестивал на независимото кино. За премиерата на лентата в Голямата ябълка се похвали самият режисьор, а появата на заглавието в афиша на форума идва само няколко дни, след като то се появи на голям екран и в Лондон. Любителите на седмото изкуство в Ню Йорк ще могат да се насладят на „Нокаут“ на 12 май.

„Третият филм решихме да го снимаме на английски, да бъде международен. Нашата идея беше той да се разпространява по целия свят“, обяснява Илиев, в чиято филмография от позицията на режисьор влизат още заглавията „Чужденецът“ и „Живи легенди“. Интерес към „Нокаут“ проявяват вече разпространители и от други държави, сред които и Китай, разкрива още бившият модел.

Сюжетът на филма се върти около героя на звездата от „От местопрестъплението“ Гари Дърден - бившия ММА боец Арън, който след мозъчна травма се принуждава да търси спасение в струните на китарата си. За историята на персонажа Илиев се вдъхновява докато чете биографията на прочутия боксьор Майк Тайсън на фона на музиката на Крис Корнел.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !