Софка вдига сватба с Гринго за пари

19.03.2018 14:58 | Видян 2349 пъти

Софка вдига сватба с Гринго за пари

Софи Маринова е измислила хитър ромски план да попълни сериозно изтънелия си в последно време бюджет. Звездата от Капките има намерение да вдигне огромна циганска сватба със стотици гости тази пролет, веднага щом любимият ѝ Гринго излезе от пандиза.

Софка вече пише покани на най-изявените ромски босове в страната - от Киро Японеца, през Ицо Папата, та до Цветелин Кънчев, с надеждата не само да си избие масрафа, но и да тури дебела пачка кеш в джоба.

Злите езици шушукат, че Тодор Давидов – Гринго, е попаднал зад решетките в отчаян опит да погаси борчовете на любимата си. Младият ром и неговият приятел Стефан Сливков бяха изловени миналоо лято в опит да изнудват айтоския бизнесмен Асен Атанасов.

Според прокуратурата, Гринго е рекетирал бизнесмена за 50 000 лева, иначе щял да гръмне него и семейството му, пише Таблоид. Преди броени дни Давидов тихомълком се призна за виновен и се споразумя с прокуратурата, което означава, че в най-скоро време, до края на април, ще вдъхне мириса на свободата. Идеята на певицата е да го направи свой съпруг още през лятото.

Освен заради големите разходи около окошарването на половинката ѝ, Софи от край време едва свързвала двата края въпреки многобройните си, скъпоплатени участия. Неуката ромка хабер си нямала как да си прави сметката и затънала в огромни дългове. Маринова дължи на една от крупните родни банки 302 907 лева по кредит. Сумата е натрупана от главница, лихви и глоби за забавяне.

Освен това срещу Софка има изпълнителен лист за допълнителни 46 бона такси по дело и разноски към съдия-изпълнител. Отделно от това Софи не е върнала навреме и други 30 бона на фирма за бързи кредити. Заедно с адвокатските хонорари, съдебни такси и наказателни лихви към сумата се натрупват още толкова. В резултат две от фирмите на певицата в момента са запорирани, показва справка в Търговския регистър.

Софи се стреснала, че скоро може да опишат апартамента ѝ в София и къщата в Етрополе. Именно по тази причина Гринго направил отчаян опит да измъкне някой лев с изнудване, завършил трагично.

Дори хонорарът от Като две капки вода, където напоследък блести симпатичната ромка, няма как да я измъкне от дупката, одумват я колеги. Според тях закъсалата Маринова се съгласила да участва за едва 35 000 лева, което е съвсем малко повече от Златка Райкова, например.

На Софка обаче ѝ хрумнал гениален план да се спаси от финансовите затруднения. Вдъхновена от колегата си Тони Стораро, който ѝ се похвалил, че е близо 500 000 лева „напред” от сватбата на сина си Фики, тя решила също да мине под венчило с Гринго.

Циганските сватби са известни със своята разточителност, а гостите се надпреварват да дават крупни суми пари на младоженците, като по този начин засвидетелстват мястото си в социалната йерархия. Софка имала намерение да покани всички известни ромски бизнесмени, глави на кланове и патриарси на основните фамилии.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !