Златка размива стереотипи в Като две капки вода

12.03.2018 14:30 | Видян 4741 пъти

Златка размива стереотипи в Като две капки вода

Чаровната блондинка демонстрира не само хъс, но и истински талант на сцената

Тя е сред светлите примери за родни красавици, които получават положителен отговор на въпроса „Огледалце, огледалце на стената, коя е най-красива на Земята“, раздават автографи, докато пазаруват в мола, и са познати на редовия зрител.

Короната на Мис Плеймейт изстреля Златка Райкова към звездния небосклон през 2007 г., а днес е част от колоритната селекция на Като две капки вода. С чиста проба натурален талант, без да е стъпвала на уроци по пеене или актьорско майсторство, красавицата блесна като почти шлифован диамант в актуалния сезон на шоуто за преобразявания.

След като Ваня Джаферович, който се появи на сцената като бивш футболист, който е отпускал глас само под душа, Злати продължи традицията участниците без опит в сферата да се котират като тотални фаворити на зрителите.

Докато в образа на Михаела Филева с песента Опасно близки Райкова не можа да разгърне съвсем потенциала си, то второто ѝ представяне бетонира статуса ѝ на сензация.

Доказателство за това е победата ѝ в кожата на легендарната Ваня Костова в изпълнение на Здравей, как си, приятелю на последния лайв на формата, когато сериозен гръб към върха ѝ удариха гласовете на публиката.

„Не смятам, че аз съм човекът, който трябва да дава оценки за себе си“, скромничи чаровната блондинка. „Аз не мога да повярвам, защото тя не е нито актриса, нито певица. Това беше един абсолютно съвършен образ от А до Я“, категорична бе певицата със 100-каратова усмивка Хилда Казасян.

Още по-ласкателна бе реакцията от тежката категория в лицето на Фънки, който по традиция е пестелив на хвалби. „В момента съм като ударен по главата“, намигна той.

Златка дава заявка, че ще направи всичко възможно, за да надгради досегашното си представяне. „Последното нещо, което чувствам, е, че съм си повярвала. Отговорността ми към публиката и към почитателите на предаването е голяма и не искам да ги разочаровам“, заяви тя пред Монитор.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !