Кайли Дженър се показа по бельо месец след раждането

02.03.2018 13:51 | Видян 2626 пъти

Кайли Дженър се показа по бельо месец след раждането

Кардашиян/ Дженър не са добри в това да стоят далече от публичното внимание. Макар да опази бременността си от медиите, сега Кайли Дженър се завръща под прожекторите. По малко отчаян начин…

Месец след като роди, тя се показа в Snapchat по бикини.

20-годишната Кайли е надигнала потничето си, за да покаже тънката си талия и изумително плоския си корем. Вероятно това, че е толкова млада, както и личните треньори на разположение са причината старлетката да е толкова слаба толкова скоро.

Мислим си обаче, че не беше нужно да бърза да демонстрира този факт на милионите си последователи.

Прекалено напънато е това публично доказване, че бременността едва ли не не е оставила никаква следа върху фигурата й. Всъщност, много по-симпатични са ни майки като Криси Тийгън, които са откровени за това, че майчинството сериозно променя женското тяло. И това е повече от нормално.

Факт е, че светкавичното връщане във форма след раждането е нещо като фиксидея за много известни актриси и модели в последните години. Направи го Бионсе след раждането на близнаците си, Роузи Хънтингтън-Уайтли наскоро се снима по бански, Кандис също се похвали с тялото си.

Намираме всички тях за прекрасни и все пак не спираме да мислим за това, че за една млада майка да бъде слаба не би трябвало да е надпревара, а просто естествен и плавен процес.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !