Бразилификатори в София на Festa do Brazil

12.02.2009 14:30 | Видян 1049 пъти

Бразилификатори в София на Festa do Brazil

Столицата ще бъде силно разтърсена и основно бразилифицирана от стартиращото паралелно с карнавала в Рио събитие Festa do Brazil на 21 февруари.

За целта в Парти Център 4 КМ ще пристигнат световно известни бразилификатори като Dj Cliffy и автентичните самба танцьорки от BRASIL40°.

Dj Cliffy е създател и неуморен двигател на най-известното бразилско парти в Лондон "Батмакуба", функциониращо вече 11 години като неофициално и изключително танцувално посолство на Бразилия в Обединеното Кралство.

За неговите сетове е известно, че представят бразилската музика в пълната й гама - от танцувални афро-бразилски ритми през класически самба хитове до бразилектро и байле фънк.

Градусите в залата ще стигнат 40, когато се появят автентичните бразилски танцьорки и ни отнесат там, където започва най-фантастичната феерия на планетата.

Тъмнокожите грации са част от артистичния колектив BRASIL40°, базиран в Монпелие, Франция, чиято мисия е да доведе до глобално затопляне чрез музиката и изкуството на Бразилия.

В съседната зала българската формация Sambanda ще ни потопи в ритъма на уличната самба, а след това нощта ще продължи с демонстрации на атрактивното бойно изкуство капоейра, представено от Българската Капоейра Асоциаця.

Музиката на ди джеите от Global Vision Circle едва ли ще ни пусне да си тръгнем преди изгрева. Така че сложете си най-голямата усмивка и най-карнавалните дрехи и елате в Парти Центъра, за да преживеете чудото да бъдете едно с ритъма на гореща Бразилия!

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !