Snoop Dogg направи добра сделка с MTV

12.02.2009 13:45 | Видян 2157 пъти

Snoop Dogg направи добра сделка с MTV

Само ден след като стана ясно, че се разделя по живо и по здраво със стария си лейбъл, Снууп Дог (Snoop Dogg) обяви, че е подписал интересна сделка с MTV.

Според споразумението между двете страни, Снууп ще води свое толк шоу - "Dogg After Dark" в музикалната телевизия. И това е само малка част от договорката им.

Благодарение на подписания договор, MTV ще се заемат с рекламата, издаването и разпространението на новия му албум - "Malice in Wonderland", който се очаква да излезе на пазара малко по-късно тази година. Това, което се знае за самата тава до момента е, че в нея ще вземат учатие Dr. Dre, Pharrell и Lalo Schifrin.

Освен казаното до тук, MTV ще добавят песни от не-малкия каталог на Снууп в култовата игра Rock Band.

"Светът на развлекателния бизнес се променя и смятам, че избрахме подходящото време да върнем Снууп Дог в MTV", казва самият той и добавя: "Така, че бъдете готови да видите във вторник (17.02.2009г.) първата стъпка към следващото ниво на Snoop D-O-double-G!"

В продължение на 10 години Снууп работеше с музикалния лейбъл Interscope records. Последният албум, който издаде под крилото им бе "Ego Trippin". Така и не стана ясно каква е причината за бързата раздяла.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !