Луна със статуетка, Сузанита подсмърча

21.02.2018 10:28 | Видян 3881 пъти

Луна със статуетка, Сузанита подсмърча

Куп изпълнители от поп, R’n‘B и попфолк сцената, звезди от различни риалити формати, актьори, „модели“ от социалните мрежи, миски се събраха в клуб The 1 Exclusive, за да си раздадат 28 статуетки от сферите на бизнеса, киното и телевизията, музика, мода и личен живот.

От сферата на киното и телевизията бяха раздадени 5 награди. Най-добър български филм стана Вездесъщият. Най-добро лайфстайл предаване – Папараци на bTV, а за най-добра водеща гласуващите определиха Гала от Нова ТВ. За да получат статуетките на сцената съответно се качиха репортерките Бети Методиева и българската Ким Кардашян – Деси Павлова.

За любима звезда на България хората избраха Константин. Една от най-оспорваните награди беше тази за сензация на годината, в която се състезаваха обявяването на връзката между Деси Банова и Росен Плевнелиев, коронясването на Мис България Тамара Георгиева, Сузанита, участието на Луна в Big Brother и хитът Шушана.

Статуетката отиде в ръцете на Луна, която, качвайки се на сцената обяви: „Внимание, президентът говори!“ и предизвика интереса на всички. Единствената, която не се впечатли и дори остана разочарована, беше Сузанита. Момичето видимо беше разстроено от загубата.

В сферата на музиката имаше 9 номинации. Дебют на годината спечели JORO. Тийн идол на годината стана Тита. За музикален идол от мъжете вотът определи Фики, а от жените – Емануела. Организаторите връчиха и една специална награда за музикален идол на Криско. За най-добра музикална колаборация в поп музиката беше определена песента Листата падат на Михаела Маринова feat. Pavell & Venci Venc', а в поп фолка – Добре ти беше на Алисия feat. Тони Стораро. Песни на годината станаха съответно Базука на Криско и Как да изтрезнея на Емилия и Тони Стораро, видеоклип – #JUSTSHOW на Галена.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !