Шоуто на ABBA идва в НДК

14.02.2018 17:56 | Видян 1438 пъти

Шоуто на ABBA идва в НДК

Липсват ви златните години на диското, но не онова хилаво пискливото, сгушено в пазвата на Саманта Фокс, а онова, което позиционира Швеция като топ дестинация за генериране на хитове на световната музикална карта? Тогава 29 септември е вашият ден - „Шоуто на ABBA” идва в НДК, за да накара дами от три поколения да се почувстват като истински Dancing Queen.

С близо 700 концерта в 40 страни и повече от 2 000 000 продадени билети в цял свят спектакълът привлича хиляди нови фенове на легендарната поп група. Този грандиозен успех се дължи на хибрида между модерен звук, визуални ефекти и селекцията на култови заглавия като като Money Money Money, Mamma Mia, SOS и Knowing Me Knowing You.

Основен двигател на шоуто е шведската банда Waterloo и нционалния симфоничен оркестър на Лондон, режисиран от Матю Фрийман, който е работил съвместно с големи звезди като Роби Уилямс, Елвис Костело и Сър Клиф Ричард. Публиката в София ще може да чуе и види на живо легендарния саксофонист на ABBA - Улф Андерсон. Билетите за събитието вече са в продажба в мрежата на eventim.bg и са на цени от 40 до 100 лв.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Няма коментари към тази новина !