Ейми Адамс е криминален репортер в нов сериал на HBO

14.02.2018 13:17 | Видян 1268 пъти

Ейми Адамс е криминален репортер в нов сериал на HBO

Сериалът на HBO Sharp objects разгръща в осем епизода историята на криминалния репортер Камил Прикър (Ейми Адамс), която се завръща в родния си град, за да разследва убийството на две невръстни момичета.

Продукцията е адаптация на едноименната книга на Джилиан Флин (Gone Girl, Dark places), един от най-продаваните автори, според класацията на Ню Йорк Таймс. Дългоочакваната екранизация на бестселъра на Флин проследява опита на героинята на Адамс да подреди емоционалния психологически пъзел на миналото си, изправяйки я пред асоциации от собствения й живот и този на невръстните жертви.

Решението ролята да се повери на Ейми Адамс е подкрепено от писателката, според която Адамс е перфектната Камил и възможно най-добрият избор на актриса, която да даде екранен живот този силен женски образ. Ейми Адамс застава на снимачната площадка заедно с Патриша Кларксън, Крис Месина, Елиза Сканлън, Елизабет Пъркинс и Мат Крейвън. Режисьор на оригиналната продукция на HBO е Жан-Марк Вале (Големите малки лъжи), а сценаристи – Марти Ноксън и самата Джилиан Флин.

Изпълнителни продуценти на сериите са Джейсън Блум, Чарлс Лейтън и Джесика Роудс, както и Ейми Адамс, Джилиан Флин, Марти Ноксън, Жан-Марк Вале, Нейтан Рос и Грег Финбърг. Европейската премиера на Sharp objects се очаква през втората половина на 2018-та.

Припомнете си някои от емблематичните роли на Ейми Адамс във филми, налични в онлайн стрийминг платформата HBO GO, като Нощ в музея 2 (с Бен Стилър и Оуен Уилсън), Първи контакт ( с Форест Уитакър и Джеръми Ренър) и Съмнение (с Мерил Стрийп и Филип Сиймур Хофман).

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !