Рачков спря кранчето на Мария Игнатова

09.02.2018 11:03 | Видян 2697 пъти

Рачков спря кранчето на Мария Игнатова

Актьорът Димитър Рачков е решил да накаже Мария Игнатова, задето го заряза. Съвсем не на шега поставил ултиматум на приятели и продуценти "Или аз, или Мария!", докладваха колеги на талантливия актьор.

По думите им водещият на Господари на ефира все още не можел да преглътне нанесената му обида от палавата блондинка. Още лятото двамата обявиха раздялата си с официално съобщение до медиите, оправдавайки се с изхабените си взаимоотношения.

Истината обаче се оказала съвсем различна. Затова сега Рачков решил да отмъсти на Игнатова, като я удари финансово. Железният ултиматум на скечаджията вече дава резултати, защото ангажиментите на чаровната блондинка рязко секнали.

Освен заплатите в телевизията водещите си докарват поне 10 бона от участия в корпоративни партита, рождени дни и сватби, пише Телеграф. Друго перо в доходите на Игнатова са участията ѝ в скечовете на Господарите или за рекламни клипове, но двамата били предпочитани в комплект.

Запознати разкриват, че семейната драма вече се е принесла и върху сериала Полицаите от края на града. Заради враждата между екс двойката се оказало, че няма как да снимат в един ден Рачков, в друг Игнатова и затова бързо ѝ намерили заместничка. Не е ясно дали кадрите снимани дотук с нея, ще бъдат изтрити.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !