Hilton отвращава

05.02.2018 16:10 | Видян 3793 пъти

Hilton отвращава

Може ли един Hilton, при това в Париж, при това реновиран според описанията си в резервационните системи, да отвращава. Може и още как, показа посещението на място в обект на веригата ни.

Приключението започна с чакането за хотелския шатъл, който взема гостите от летището. Вместо грижливо описаните навсякъде 15 минути, на нас то ни отне час и 2 минути или 62 минути – 4 пъти повече време, при ужасяващ пронизващ вятър и температура, усещаща се като 1 градус по Целзий да я дочакаме тази Navette.

Дружеското обяснение и на водача, и на рецепцията беше, че поради празниците – пътувахме на 26 декември, шофьорите били с човек по-малко и понеже онзи на смяна „все пак трябва да яде” – става въпрос за интервала от 11 до 12 сутринта, се наложило да чакаме. Което ни се случи след това още веднъж, макар и „само” за 40 минути с шатъла на същия хотел, въпреки всички увещания, че това е прецедент при първата случка.

Това, както и да е. Стаята е реновирана като за лев и двадесет с всичко най-евтино като настилки и текстили. Кинг-сайз леглото не ни впечатли, нито модното му обръщане към прозорците, както диктуват тенденциите. Поддържа се зле. Но това е нищо в сравнение с ужасяващата баня.

Тя не е реновирана и това личи по „старческите” петна по ваната и мивката. Необходимостта от уплътняване и боядисване, създаваща и усещане за нечистотия, обаче е неизлечима. Както и огромния косъм, който чистачката ни беше оставила между всички големи кърпи.

Не стъпвайте в не само в Hilton Orly, но в никой друг от тази верига. Нали винаги ни убеждават, че имали стандарти. Е, както се убедихме – високи са. Което ни подсети как протече тавана на ВИП апартамент, в който бяха настанени наши приятели – издатели от Форбс – световноизвестното американско списание, дошли в първите месеци след откриването през 2001 г. в софийския Hilton. Или един притоплен оризец в ресторанта му като чакалня. Оттогава е станал още по-зле.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !