D2 с любовен рок концерт за Св.Валентин

02.02.2018 18:00 | Видян 2147 пъти

D2 с любовен рок концерт за Св.Валентин

На 14 февруари за всички влюбени в хубавата музика D2 ще изнесат покоряващ сърцето концерт в най-новата софийска сцена за музика City Stage. Вечерта ще бъде много специална.

Групата е подготвила акустичен сет с големите си хитове, кавъри на най-романтичните песни за всички времена, като Wicked Game на Крис Айзък и ексклузивно представяне на новото им парче Егоист.

Въпреки името, песента е посветена на любовта. На сцената D2 ще излязат с оригиналния си барабанист - Явор Александров (Яшо), чието официално завръщане в групата след петгодишна раздяла беше обявено в края на миналата година. Специален гост ще бъде Ивайло Цветков – Нойзи.

За празника на любовта клубът е подготвил изключително предложение за класическа среща – вечеря & концерт. Феновете ще бъдат посрещнати с питие от една от най-добрите винарни в България - Medi Valley.

Като допълнителен жест романтичният рок концерт на D2 е и на празнична цена - 10 лв. редовен билет на предварителна продажба и 15 лв. в деня на събитието и на входа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Няма коментари към тази новина !