Deep Zone с мини турне в “най-влюбената” седмица в годината

10.02.2009 11:15 | Видян 2452 пъти

Deep Zone с мини турне в “най-влюбената” седмица в годината

Мини турне в трите най-големи града в България подготвят Deep Zone тази седмица. На 10 февруари (вторник) един от най-нашумелите проекти у нас ще зарадва феновете си в Пловдив, 11 февруари е запазен за софийската публика, а “фаталния” петък 13-ти, музикантите ще посрещнат във Варна. Концертите ще се проведат в клубовете от веригата “Ликьор” в трите града.

Празникът на влюбените всеки един от проекта ще посрещне с любимия си, като най-деликатна е ситуацията около китариста Любомир Савов (JuraTone), който ще трябва да бъде едновременно със съпругата си и Lady B, с която в момента промотират песента Chance To Love You, която се класира за финалите на конкурса EuroBGVision.

За партитата в клубовете “Ликьор” в Пловдив, София и Варна пък Deep Zone са подготвили специален чисто нов репертоар - световни диско и ретро хитове, сред които са преплетени ремикси на български класики и авторските им хитове през годините. Предстоящи тракове на групата, които ще бъдат издадени през следващите месеци също ще направят своя дебют на живо.
 
Съставът на Deep Zone също ще бъде “обновен” – четиримата ще представят проектите си с псевдонимите Joanna Dark, Dian Solo, JuraTone и Rossko. След края на живото изпълнение, партито ще продължи с диджей сетове от Dian Solo (републикански DJ шампион на България).

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !