Inna – “горещата” поп принцеса на Румъния

09.02.2009 14:00 | Видян 7209 пъти | Гласували 4

Inna – “горещата” поп принцеса на Румъния

Inna е новата музикална принцеса на Румъния, която шокира целия шоубизнес в родината си още с дебютния си сингъл HOT! Но коя всъщност е Inna?

Inna (истинското й име е Александра) е млада дама, на 22 г., родена в красивия курортен град Констанца. Голямата й страст, съвсем естествено, е музиката.

Започва да пее от съвсем малка, а родителите й окуражават таланта на Inna, като я записват в хор, а освен това тя ходи на солфеж и пеене повече от осем години. В желанието си да обогати романтичната си душа на артист с нещо по-практично, Inna изоставя таланта си и се отдава на ученето – завършва икономическа гимназия в Констанца, а след това и Факултет по политически науки. С други думи – Inna е политолог!

Освен науката и музиката, Inna обича да прекарва свободното си време с приятели и семейството си, да пътува, и като всяка млада дама, да пазарува.

“Горещата” млада дама от Констанца, която учи икономика, завършва политология, а в крайна сметка се превръща в новата принцеса на румънската поп музика!

След като среща момчетата от продуцентския екип Play & Win, Inna неочаквано се завръща към своята голяма страст – пеенето. Парчето HOT е първият голям хит на младата певица, едно от най-добрите румънски парчета за края на 2008 г. и истинският й пробив в музиката. Гениалният стил на Play & Win, (написали песента Kylie за Akcent, суперуспешния албум Superstar на Activ и невероятното Till The Morning Light на Morris) и романтичният, но силен глас на певицата се оказва, че образуват взривоопасна смес от мелодия и ритъм, които разбиват клубовете в Румъния, а парчето се оказва номер едно в клубовете в северната ни съседка.

Още с първия си сингъл, Inna успява да пробие и на международната сцена, като песента бързо се превърна в огромен хит в Полша, Русия, Турция и Унгария. Сега HOT е официално и в българския музикален ефир и още в седмицата на дебюта си застана под номер 1 в официалната класация на телевизия MAD! Официално, парчето ще дебютира на музиклния пазар в България в средата на месец февруари като част от новата суперкомпилация с най-горещите денс и хаус хитове – Super Auto Hits vol. 22!

Всичко за INNA можете да разберете във вторник (10 януари) в първото й интервю за България, ексклузивно за MAD TV в предаването LunchBox.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !