4Magic записват в Румъния

15.01.2018 14:49 | Видян 838 пъти

4Magic записват в Румъния

Победителките от петия сезон на X Factor 4Magic ще заминат за Руъния след броени дни, за да запишат дебютния си сингъл под опеката на Крис Трейс, по-известен като Monoir.

Той стои зад  хита The Violin Song, в който влиза фолклорен мотив от Втора песен за из пътя (Second Song on the Road) на композитора Николай Кауфман в изпълнение на хор Мистерията на българските гласове.

През 2016 г. песента оглавяваше официалната еърплей класация у нас за осем поредни седмици, класира се на шеста позиция в годишния чарт и заемаше челно място в класацията на Shazam в Румъния, България, Турция, Гърция, Кипър, Украйна и други.

Monoir приема предложението на Вирджиния Рекърдс да работи с 4Magic, след като чува изпълненията им в шоуто на Нова тв.

„Когато чух момичетата, бях силно впечатлен, предизвикателство e за мен самия да опитаме нещо заедно, защото наистина вярвам в младите и свежи таланти като тях. А и много харесвам българския фолклор, който е близък до румънския, мисля, че ще се получи интересен проект!“, казва Monoir.

Като артист и продуцент той е работил с имена от калибъра на Маирус Мога, Кости Йонита, Смайли, Deepcentral, пише монитор.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Metallica ще обиколи щатите през...

След като им се наложи да преместят датите за турнето си...

Независимото изкуство със 7,5 млн....

Независимият културен сектор ще загуби почти 7,5 милиона...

Няма коментари към тази новина !