Екстра Нина подари концерт за рождения ден на кума си

09.02.2009 12:45 | Видян 10163 пъти | Гласували 1

Екстра Нина подари концерт за рождения ден на кума си

В огромен концерт прерасна рождения ден на кума на Екстра Нина. Фолк звездата подготвила страхотната изненада за празника, като поканила свои приятели и колеги да пеят за празника. В купона се включили Мира, Орлин Горанов, Кристина Димитрова, Ан-Джи, Сашка Васева, Радо Шишарката и Теди Георгиев. Планът на Екстра Нина бил всеки един от певците да излиза веднага след като приключи предният. За да е пълна изненадата обаче, изпълнителите не се показвали, докато не дойде техният ред.

След официалната част певицата поднесла и следващия свой подарък – хванала микрофона и продължила маратона от песни и танци. Мегаконцертът се вихрил цели шест часа във видинско заведение, където живеят кумовете на Екстра Нина и съпруга й Красимир.

„Идеята ми беше освен да направим един страхотен купон, да покажем на всички гости, че няма никаква война между фолка на поп музиката. Колкото се радвахме на Орлин и Кристина, толкова и на Мира и моите песни, например. Просто трябва да се веселим от сърце“, казва певицата.
Съвсем скоро й предстои да реализира първия си проект като изпълнител на „Съни мюзик“, който трябва да се появи на екран в началото на март.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !