Как Брад Пит се справя с проблемите

12.01.2018 10:17 | Видян 2176 пъти

Как Брад Пит се справя с проблемите

След като се раздели с Анджелина Джоли, при която останаха и шестте им деца, Брад Пит призна за проблемите си с алкохола и в общи линии пое вината за развода. Близо година по-късно той продължава упорито да бяга от светлините на прожекторите, от медийни изяви, от връзки с други жени и светски събития. Избяга дори от големия екран.

Явно му трябва време и по всичко личи, че е решен да се справи с проблемите и демоните си. Близки до 54-годишния актьор разкриват, че той ходи терапия всяка седмица. „Основната цел на терапиите е да му помогнат да стане по-добър баща, мъж, човек. Това го интересува в момента“, коментират запознати.

Актьорът е спрял напълно и алкохола, а по-голяма част от времето си прекарва у дома. „Във времето, когато му е позволено да бъде с децата, той предпочита да не излизат, да са си вкъщи. Неговият дом в момента е неговото убежище, там се чувства най-спокоен, в мир със себе си. Гледа да ангажира времето си с различни проекти, но те са основно в рамките на имението“, допълват още негови познати пред западните медии. Когато излизал навън пък ходел основно по галерии и на концерти.

Източник: eva.bg
Снимка: getty images/guliver

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огнената Никол напусна Hell’s Kitchen...

Темпераментната Никол Росенова напусна Hell’s Kitchen...

Не искайте лесен живот. Поискайте...

Не искайте лесен живот. Поискайте сила, за да се...

Няма коментари към тази новина !