Стартира търсенето на “Мис България” с национален кастинг в София

06.02.2009 16:00 | Видян 5027 пъти | Гласували 1

Стартира търсенето  на “Мис България” с национален кастинг в София

На 14-и и 15-и февруари от 11.00 до 15.00 ч  в студио “Орфей” (ул. Самоков 60), град София агенция “Визаж” кани всички необвързани красиви български момичета на възраст между 17 и 24 години на национален кастинг за конкурса “Мис България”.

Задължително е девойките под 18 години да бъдат с родител, а за всички е изискването да се явят без грим и стилизанти за коса, в напълно естествен външен вид.
От всички явили се кандидатки ще бъдат избрани 30 момичета, които ще се борят за титлата “Мис България”.

На 8 март от 20.00 часа Нова телевизия ще излъчи на живо полуфинал, на който жури ще определи 10 финалистки. Тях ги очаква седмица на усилена подготовка в уютната обстановка на хотел “Metropolitan”, София.
За разлика от предишни години, този път зрителите избират “Мис България” чрез гласуване с sms.

Събралата най-много гласове красавица ще бъде коронясана с корона, украсена с 2009 кристала на “Altinbash” на приказна церемония в “Rainbow Plaza” на 15 март от 20.00 ч., отново на живо по Нова телевизия. “Мис България” 2009 ще си тръгне от конкурса с “Renault Laguna”, а един от зрителите ще спечели “Renault Clio”.

Претендентките за короната ще дефилират в бански на “Delfina”, а за красотата им ще се погрижат специалистите от “Oriflame”.

За доброто медийно отразяване “Мис България” разчита на традиционните си партньори: Дарик радио, списание “Блясък”, интернет портала Dir.bg и съорганизатора Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !