Code Fashion TV вече и на сателит

29.12.2017 11:47 | Видян 1618 пъти

Code Fashion TV вече и на сателит

Най-бързо развиващата се модна телевизия в България Code Fashion TV е качена на Intelsat 904 45.0 и е достъпен в цяла Европа. В България всички абонати на сателитна телевизия от Vivacom могат да гледат телевизията (да повече информация се свържете с Vivacom).

Модни ревюта, най-интересното от градския живот, бляскави събития, български и световни модни филми и незабравими срещи предлага програмата на телевизията за милиони домакинства в Европа. Това е поредната стъпка в експанзията и затвърждаването като лидер на модния канал. Телевизията е създадена през 2016-а.

Програмата предлага разнообразие от предавания, в които водещите срещат зрителите с най-атрактивните представители на киното, музиката, модата, политиката, спорта и изкуството. Предаванията Закачалки и Дами канят се наложиха като лидери в телевизионния ефир.

Новият сезон на Code Fashion TV започна ударно с нови лица и предавания. Велина Узунова замени Деси Цонева във Fashion close Up, към екипа се присъединиха Александра Иванова с FaceControl, което се излъчва всяка неделя от 20.00 часа и Петя Раева с кулинарното шоу Вечерай с Петя Раева, в ефир всяка сряда от 21.00 часа.

„За мен е огромна радост програмата ни да достига до милиони зрители в цяла Европа.”  – заяви собственикът и основател на Code Fashion TV, Мария Бонева и допълн – „За нашите зрители и почитателите на модата сме приготвили още една изненада. През януари в телевизионен ефир се завръщат Юлияна Дончева и Ива Екимова. Ще ги видим като телевизионен тандем във втория сезон на най-рейтинговото ни предаване Дами канят”.

То ще се излъчва всяка неделя сутрин и ще бъде заредено с много интересни срещи, забавни истории, полезни съвети и, разбира се, много мода! Всички предавания на Code Fashion TV, зрителите могат да гледат в мрежата на Mtel, Bulsat fusion, Норт Вест Юнион, Силистра кабел и разбира се 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията http://tv.codefashion.bg/.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !