Боно от U2 бил на косъм от смъртта

28.12.2017 11:49 | Видян 1578 пъти

Боно от U2 бил на косъм от смъртта

Фронтменът на групата U2 разкри, че наскоро е бил на косъм да си отиде от този свят.

Това се случи в интервю за списание Rolling Stone. Музикантът и филантроп не споделя повече подробности за случката, но именно тя вдъхновила последния албум на бандата Songs of Experience.

“В живота на хората се случват събития на косъм от смъртта. Могат да са психологически, могат и да са физически. Да, за мен преживяването беше физическо, но смятам, че си спестих цялата тази сапунена опера,” заявява Боно.

“Особено с цялата тази мания по звездите и животите им – трябва да се разгранича от това. Бих искал да поговоря по този въпрос, но по начин, който ще позволи на хората да попълнят липсващите места със своите собствени случки.”

Музикантът допълва, че не смята, че преживяването му трябва да бъде описано подробно, тъй като той е получил нужната медицинска помощ, за да оцелее, докато много хора нямат достъп до такава. “Хората се сблъскват с толкова лоши неща – ето още една причина да не говоря за това.”

Въпреки това, той и колегите му от U2 използвали случката като вдъхновение за последните си парчета. “Не можеш да пишеш песни за албум Songs of Experience (букв. “песни от опит”, бел. ред.), без да  пишеш за смъртта. Аз самият съм имал няколко такива шокови преживявания, ако мога да ги нарека така, в живота си.”

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Добрич отбеляза 83 години от...

С панихида и поднасяне на цветя започна празничният ден...

Sofia Fashion Week - три дни мода,...

Huawei Watch G 4 и Global Brands на сцената на Sofia...

Няма коментари към тази новина !