Йоана Буковска посвети последните си сцени в Откраднат живот на майка си

21.12.2017 13:24 | Видян 2559 пъти

Йоана Буковска посвети последните си сцени в Откраднат живот на майка си

Ден, след като публиката си взе сбогом с Виолета Захариева в „Откраднат живот“, актрисата Йоана Буковска посвети последните си сцени в сериала на своята майка. „Само човек, който е преминал през този път, знае какво всъщност представлява той. Аз го преживях с моята майка, която почина от онкологично заболяване, затова посвещавам ролята на Виолета на нея“ разкри звездата пред Нова тв. От омраза през състрадание и любов – емоционалната градация, която героинята предизвика в сърцата на феновете на сериала, докара мнозина да лобират дори за „Оскар“ за Буковска.

„Тя ни накара да я мразим, да я съжаляваме, да я обичаме и накрая да ревем заедно с нея! Уникална!“, „Завесата падна, след теб, Йоана. Не знам кой би могъл да повдигне дори крайчето и... след теб“ и „Бих казала че си по добра и от някои световно известни,за мен ти заслужаваш „Оскар“ са само част от лавинообразните положителни коментари по адрес на играта на Буковска в последните си сцени в образа на мъжемелачката с ум, остър като бръснач.

„Страдам за нея като за реален човек. Виолета Захариева ме дари с любов. Трябваше да се науча да я обичам, за да я пресъздам като човек, а тя ми върна любовта на публиката“, коментира още Буковска.

Брак, раздяла и нов живот в лицето на бебето на Калин и Наталия ще бележат финалните епизоди на „Откраднат живот“. Последната серия от настоящия четвърти сезон на хитовата медицинска продукция ще бъде излъчена на 22 декември.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !