Кристиан Костов и неговата драма

21.12.2017 11:57 | Видян 2410 пъти

Кристиан Костов и неговата драма

„От две години нямам приятелка до себе си. Не ми е до гаджета, имам твърде много други неща на главата”,заяви Кристиан Костов. Младата звезда на България, която ни прослави и на „Мис Свят”, е категоричен, че в момента кариерата е най-важна за него.

16-годишния любимец на публиката признава, че от ангажименти просто не му остава време за личен живот. А и в момента е фокусирал цялото си внимание върху кариерата, заради което не иска да разбива ничие сърце. От известно време той е и в отбора на блондините.

И както сам признава, причина за това е отново лична трагедия. „Доста лоши неща ми се случиха напоследък. Изживях лична трагедия, но няма да кажа каква е. Затова сметнах, че е добре да сменя нещо в себе си. Дано всичко отшуми бързо”, допълва Костов. В момента певецът снове между България и Русия, като се задържа за малко и на двете места. „Радвам се, че съм в България. Тук се чувствам като на почивка. Имам много ангажименти, през няколко часа трябва да съм на различни места, срещам се с приятели”, додава още той. Костов е сравняван с Филип Киркоров, като двамата се познават отлично и дори поддържат близък контакт.

„По-близък съм с баща му–Бедрос. Сравненията с Филип ме ласкаят. Въпреки че сме близки, той не лансира или бута никого”, разкрива още певецът. След фурора на „Евровизия” и „Мис Свят” Крис мечтае за световна кариера. „Започнах да се появявам на някакви събития, но това не ме прави щастлив. Искам да стигна до най-високо ниво. Мечтая да покоря световната сцена”, призна младия изпълнител.

Талантливият певец не се задържа никъде за повече от две седмици, тъй като бързо му доскучава. „В началото ми е интересно–виждам се с приятели, спомняме си хубави моменти, но след няколко дни ми омръзва. И мечтая за ново място”, добавя той.

Източник: HotArena


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българският римски император Максимус...

Максимус Тракс, известен още като Максимин Тракиецът, е...

43 пластични операции, но вместо...

Далия Наим, на 30 години, таеше цял живот стремеж да...

Няма коментари към тази новина !