Кали бойкотира коледната украса

15.12.2017 17:28 | Видян 1223 пъти

Кали бойкотира коледната украса

Попфолк фурията Кали прави крачка встрани от цялата истерия около наближаващата Коледа обхванала от баба до бебе. Изпълнителката на Каква съм луда още не е придала празничен дух на дома си и не бърза да го прави.

„Аз отглеждам истински мъже и мисля да не ги правя лигльовци. Киченето на цялата къща в гирлядни и играчки изобщо не е възпитателно за децата, защото това ги превръща от мънички в хиперматериални същества.“, сподели пред Планета тв тя.

Вместо да дава пари за скъпа украса, 42-годишната певица предпочита да вложи средства в благотворителна инициатива, пише монитор. Вдъхновение за подобна начинание тя черпи след като прочита книга, която разказва как един човек се маскира като Дядо Коледа и раздава банкноти на минувачите по улицата.

„Дори сто лева да отделиш, да дадеш на десет човека по десет лева, пак е нещо. Или да оставиш някъде някакъв подарък и да седиш отстрани и да гледаш как някой ще си го вземе, ей така без нищо, случаен минувач. Това е за мен украсата, която трябва да направим за Коледа“, вярва Кали.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новата на Рачков влиза във Фермата

Тежка депресия налегна актьорът Димитър Рачков в разгара...

Кичка Бодурова стана болногледачка на...

Кичка Бодурова се е посветила изцяло на болния си съпруг...

Няма коментари към тази новина !

*}