Григор Димитров е най-търсеното име в Гугъл за 2017 година

15.12.2017 13:39 | Видян 1694 пъти

Григор Димитров е най-търсеното име в Гугъл за 2017 година

Вчера Google обявиха резултатите от „2017 година на търсене“, класация на най-често търсените термини, която представя уникална перспектива върху важните моменти и тенденциите от изминалата 2017 г.

В България най-голям интерес тази година предизвика Григор Димитров. Със своите победи той заслужено оглави класацията за най-търсени личности. Следван от Кристиан Костов, който представи България в конкурса Евровизия през изминалата година. Световноизвестната ни звезда в бокса, Кубрат Пулев застана на трета позиция.

Най-значимото събитие за годината според търсенията на българите за годината бяха “Парламентарни избори“ следвано плътно от „Евровизия“.

„50 нюанса по-тъмно“ и „Бързи и яростни 8“ водят при кино лентите, където приятно впечатление оставя големият брой български продукции в топ 10 на най-търсените филми. При ТВ сериалите „Сега и завинаги“ и „Дамата с воала“ са на чело на класацията.

През 2017 светът е тенис. Естествено сред най-търсените спортни събития бяха двубоите на Григор Димитров, но силно присъствие остави и несъстоялият се сблъсък на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа. Левски, ЦСКА и Лудогорец са сред най-търсените отбори от родната публика.


Източник: elle.bg
Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хубавото да си тъп е, че не могат да...

Хубавото да си тъп е, че не могат да ти изкарат акъла......

Когато се почувствам гениален, отивам...

„Когато се почувствам гениален, отивам да мия чиниите"...

Няма коментари към тази новина !