Фърги: Наркотиците ми докараха психоза и деменция

07.12.2017 13:45 | Видян 1986 пъти

Фърги: Наркотиците ми докараха психоза и деменция

Миналото на Фърги не е тайна, но тя рядко изпада в детайли за наркотичната си зависимост. 42-годишната звезда, чието истинско име е Стейси Ан Фъргюсън, отдавна е превъзмогнала порока и този път реши да разкрие малко повече за онези времена, в които е била под въздействие на наркотиците.

„В най-тежките моменти получих психоза и деменция заради амфетамините. По цял ден халюцинирах и виждах пчели и зайчета. Отне ми година, за да изчистя мозъка си от тези химикали и да спра да виждам разни неща“, призна пред в. „i“ певицата.

„Наркотиците бяха много забавни... докато спряха да бъдат такива. Но знаете ли, благодарна съм, че ми се случи всичко това, защото така се научих да бъда силна, да вярвам и да се надявам на нещо по-добро“, добави Фърги.

Пред медията звездата коментира още края на 8-годишния си брак с актьора Джош Дюамел, от когото има син. Двамата обявиха официално раздялата си през септември.

„Тъкмо бях изкарала първия си солов албум за последните 11 години и го промотирах. Така че ми се случваха много неща. Затова искахме първо да уредим нещата помежду си, заради нашия син, преди да го обявим публично“, обясни певицата.

Сред останалите слухове около звездата е и този, че тя е напуснала групата Black Eyed Peas, което Фърги напълно опроверга.

„Никога не съм напускала Black Eyed Peas. Не сме прекратили работата си официално. Мисля, че сме в почивка. Ние сме семейство. Те са като моето работно семейство, а това е завинаги.

Честно казано, много ми се иска да си запиша албума за една десета от времето ми, да направя албум с Black Eyed Peas и да промотирам и двете на турне, да имам още едно дете. Часовете в един ден не ми стигат“, издаде Стейси, която в момента се е потопила в създаването на видео за всяка една от песните си в албума Double Dutchess.

Източник: tialoto.bg

Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !