Лукс за Мис България в Драгалевци, радва се и на вила в Швейцария

29.11.2017 12:14 | Видян 2285 пъти

Лукс за Мис България в Драгалевци, радва се и на вила в Швейцария

Мис България 2017 Тамара Георгиева живее в огромен палат в престижния столичен квартал „Драгалевци“, заедно с приятеля си Стивън Роуз, научи „Галерия“.

Както стана ясно, той съвсем не е случаен – момчето е син на Катя Роуз, шефка на бутик Rose Fashion House. Освен на луксозната къща в София, миската се радва и на уникална вила в Швеция, където заедно с гаджето си често ходят да си отдъхнат от натовареното си ежедневие.

Къщата им в „Драгалевци“ разполага с огромен басейн и просторна градина, с екзотични палми и добре поддържан райграс, очевидно от прислуга.

Обзавеждането е последен писък на интериорния дизайн, като огромните полилей с камъни „Сваровски“ елегантно допълват луксозната обстановка.

Вилата им в Швеция пък е обзаведена в уютен алпийски стил с лек винтидж привкус.

Оказва се, че Тамара е „намазала“ не само висок стандарт на живота покрай връзката си с богаташкия син, но и признание за най-красивата българка.

10 000 евро струвала короната й,

а сумата броила лично свекървата на 24-годишната софиянка – Катя Роуз.

Амбициозната родителка искала най-доброто за сина си, който заслужавал да има за гадже една Мис България, а не обикновена моделка. Влиятелната бизнесдама имала стабилни връзки в модните среди и не й представлявало никаква трудност да направи снаха си първа красавица.

Този упорит слух се носи из модните среди, след като фотографът Георги Божиков, присъствал на печалния конкурс, разкри скандални подробности. Божиков твърди, че е видял с очите си протоколите на журито и
 
всички членове посочили друга миска –

Йовита Георгиева. В крайна сметка мнението им не било зачетено и за победителка бе обявена богаташката снаха Тамара. Изборът й обаче предизвика бурни реакции и подигравки в обществото заради компромисния й външен вид. Минути след обявяването на победителката в конкурса „Мис България 2017“, най-разпространяваният статус в мрежата бе: „Гришо би! Виждам новата Мис България… Гришо нея ли е бил?“.

Самата Тамара обаче се смята за класова красавица и така обсъжданият й нос в никакъв случай не я притеснява. Тя определи подобни коментари като

„голяма простотия“

и се разграничи от определението „грозна“. Свекърва й Катя Роуз, която, между другото, е носителка на титлата „Мисис България – ЕС 2011“, застана плътно зад снаха си. А масовото мнение е, че собственичката на Rose Fashion House заслужава повече да бъде Мис България, отколкото снаха си. Въпреки годините си, Катя Роуз изглежда по-млада от гаджето на сина си, което хвърли съмнение и върху възрастта на Тамара.

„Това момиче със сигурност не е на 24 години! Вижте лицето и бръчките й, вижте увисналата кожа покрай врата й…“, коментират в интернет пространството.

Междувременно, скандалът около Мис България 2017 все повече разраства. Нищо чудно в крайна сметка 20-те бона на Катя Роуз да отидат на вятъра и

короната на Тамара да бъде отнета.

За това се заговори, след като членовете на журито в състав Габриела Кирова, Антония Петрова, Иво Танев, Наталия Гуркова и Марина Войкова открито заявиха, че не са гласували за нея, а за Мис Бургас Йовита Георгиева. Дори това да се случи, конкурсът „Мис България“ ще остане в историята като провал заради имена като Анита Мейзер и Тамара Георгиева…

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !