Дарина Павлова палува из плажовете на Мексико

28.11.2017 12:40 | Видян 1675 пъти

Дарина Павлова палува из плажовете на Мексико

Дни, след като единствено папараците на ПИК я изловиха по време на кратката й визита в София, Дарина Павлова яхна самолета и вече е на другия край на света. Вдовицата на Илия Павлов смени неприятното време в столицата ни с галещите лъчи на слънцето над Мексико.

На поредната си луксозна почивка милионерката е съпровождана от личния си асистент Сандро Рубини. За ваканцията си двамата са избрали петзвездния ризорт "One&Only Palmilla" в близост до курорта Сано Хосе дел Кабо. В момента разположият на брега на океана хотел предлага нощувки за малко под 1400 лева.

С Рубини са заели две от 13-те самостоятелни вили с изглед без безкрайната морска длъж. Стаята на Дарина е с интериор в мексикански стил. Вечер двамата се наслаждават на морския бриз с чаша вино в ръце. Пенливата напитка е сред любимите на Павлова, а в комплекса определено има какво да опита, тъй като ресторантите на територията му предлагат над 1500 вина от цял свят.

Сред атракциите, които предлага ризорта, са съоръжения за гмуркане и дълбоководен риболов, но Дарина не е по екстремните подводни приключения. Милионерката предпочита да се припича пред вилата си или на басейна, където на пищните й прелести се порадваха и останалите туристи.

На една от снимките, които Павлова пусна във "Фейсбук" златистото й горнище с презрамки, гарнирано с перли, изглежда доста изрязано. Бомбите на Дарина явно не са виждали слънце от лятото, когато тя палува на гръцкия остров Миконос. А далечно Мексико, където никой не я познава, е подходяща дестинация, дипломираната актриса от Казанлък да се разголи достатъчно, за да натрупа отново тен.

Източник: ПИК

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !