Взеха децата на Наталия Гуркова

27.11.2017 15:38 | Видян 5498 пъти

Взеха децата на Наталия Гуркова

Ослепителната „Мис България“ от далечната 1998-а година Наталия Гуркова е за постоянно у нас, но този път лишена от компанията на двете си деца, които са оставени на грижите на съпруга й – черногорския милионер Джордже Михалевич, в ЮАР. Диамантеният крал и красавицата отдавна са в обтегнати отношения и бракът им е пред разпад.

Баровецът обаче няма никакво намерение да остави хлапетата на палавата им майка. Джордже скръцнал със зъби, че Наталия е свободна да ходи където си поиска, но децата остават при него, тъй като малката Джорджия вече е започнала училище в Южна Африка.

Наталия имаше практика често да се прибира в България дори в най-щастливите си времена с Михалевич, като според злите езици тук се отдавала на своеобразен секс туризъм, за да се отърве от горчивия привкус на живота тип „отчаяна съпруга“ в имението на търговеца на диаманти. Клюкари приписваха на миската връзки с дъртия коцкар Сашо Майонезата, митничаря Иво Бързия, мургавия подземен бос Киро Японеца и най-вече с Димитър Вучев – Демби – нейната голяма любов от младостта.

Запознати твърдят, че Джордже е скръцнал със зъби на Гуркова да си развява коня, но да забрави на децата. Ако не ги оставела под неговото попечителство доброволно, богаташът заплашил, че ще започне съдебен процес за настойничество, който безспорно ще спечели с парите и връзките си в ЮАР.

За да спасят брака си, Наталия и Джордже направиха романтичен воаяж във Венеция през лятото. След ваканцията, уж възмутената от множеството спекулации по отношение на семейното си положение моделка заяви :  „Аз съм най – развежданата жена от медиите в България“. Скандалните си снимки в компанията на родни подземни босове Гуркова обясни с факта, че често се прибирала сама в София, за да се види просто с приятели. Независимо, дали ВИП срещите на Наталия в София са само приятелски или не, то на съпруга й явно му е писнало самичък да топли семейното гнездо, пише "Таблоид"    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !