Веселин Плачков: С Мариана Попова сме много еднакви

25.11.2017 09:05 | Видян 1695 пъти

Веселин Плачков: С Мариана Попова сме много еднакви

Актьорът Веселин Плачков призна, че с Мариана Попова са огледални характери и това хем е плюс, хем е пречка в любовта им. Двамата се запознават преди две години на откриване на пешеходна пътека край язовир Кърджали и постепенно приятелството им отстъпило място на романтична искра. „В един момент нещата просто се случиха и ние се усетихме на едно друго ниво. Любовта не се планира и не може да се обясни.

Нещата се случват със или без наше желание. Щастлив човек съм, че срещнах Мариана в живота си и имам привилегията да комуникирам с толкова чист човек като нея. Тя е истинско богатство! Благодарен съм за възможността толкова талантливо чудовище като нея да вечеря и да ми обръща внимание – да се обичаме, да се радваме и да бъдем един до друг”, споделя звездата от „Дамасцена“ пред сп. LoveStyle.

Дъщерите им от техните предишни връзки Андреа и Мария Магдалена се разбират прекрасно и живеят хармонично. Неговата наследница приела промяната в личния му свят съвсем нормално. „Никакви страшни катаклизми не е имало нито в семействата ни, нито при децата. Не сме имали нужда от психолози и дълги разговори, за да обясняваме. Преди отношенията ни не са били в ред, сега децата виждат, че всичко е нормално, и казват, че щом ние сме щастливи, и те са добре. С бившата ми жена също сме в нормални отношения. Уважаваме се и си помагаме в отглеждането на детето”, разкрива Плачков.

А дали с Мариана Попова искат да имат общо дете? „За момента мога да кажа, че имаме две прекрасни деца и ако съдбата е рекла, ще имаме още 12. Когато се превърне в самоцел, то обикновено не става, затова не искам да давам еднозначен отговор”, казва още актьорът.

Източник: Monitor


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Няма коментари към тази новина !