профили

Скот Улф

Скот Улф

Пол: Мъж

Скот Улф е познат на зрителите от сериала Деветимата. Там той се изявява в ролята на лекар. Това не му е много трудно, тъй като баба му е била анестезиолог и от малък проявява интерес към всичко, свързано с медицината. Никога обаче не е мислил да се занимава професионално с нея, тъй като рано е разбрал, че призванието му е да бъде актьор.
Един от най-успешните му филми е Давай. Снима се в него през 1999 година, въпреки че в началото сценаристите и режисьорите доста се двоумят дали да го вземат. Кейти Холмс вече се е съгласила да участва. Тя е голямата звезда, а Скот не бива да бъде №2. Впоследствие обаче променят решението си и Улф получава роля в комедията.
Актьорът е на 39 години, роден е в Бостън. Завършва Изкуство в университета Джордж Вашингтон. Премества се да живее в Ню Джърси. Той е и член на Братството Alpha Epsilon Pi.
Улф е имал връзка с актрисата Алиса Милано. През 1990 година двамата стават гаджета, а мнозина техни приближени предвиждат, че ще се стигне до сватба. През 1993 година двамата се сгодяват.  Красавицата дори си татуира разпятие на глезена с логото SRW – на името на Скот. До брак обаче не се стига. След като се разделят, тя твърди, че татуировката всъщност означава Some Rad Woman (Доста прекрасна жена).. Явно по всякакъв начин се опитва да забрави бившия си годеник. На нас обаче ни е трудно да повявраме, че не е имала предвид актьора, когато е белязвала тялото си завинаги.
Улф не тъгува много по Алиса и заживява с Паула Девиз.Това обаче не трае дълго. След една година следва раздяла. След това актьорът дълго време няма постоянна връзка и се радва на свободен живот. Чак през 2004 година се намира жената, с която си разменят брачни халки. Това е звездата от шоуто Ню Орлиънс Кели Лимп.  “Мисля, че намерих човека, с когото искам да остараеем заедно. Щастлив съм”, твърди Улф.

Новини

Няма новини, свързани с този профил.

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !