Notice: Undefined property: Smarty::$cacheing in /home/slava/m.slava.bg/lib/Smarty.class.php on line 697
slava.bg - Профилът на Лора Крумова

профили

Лора Крумова

Лора Крумова

Пол: Жена

Лора е едно от най-свежите и красиви лица на Нова телевизия. Завършва английска гимназия, след което Журналистика в СУ със специалност Външна политика. Първата й работа е в радио „Алма Матер”. Кариерата в телевизията тръгва от Канал 3, където Лора остава повече от година. В Нова телевизия попада през 2000 г. Кандидаства за работа там по настояване на приятеля си, който е вещ в занаята. Без да е имала съответните очаквания, Лора е харесана и е поканена на работа. Стартира като репортер, партнира си като водеща с Николай Дойнов, за когото се изказва ласкаво и комуто счита, че дължи много. Понастоящем работи с Георги Коритаров в сутрешния блок на Здравей България. Коритаров я забелязва и открива в нея потенциал за шеметен успех. Кани я да участват заедно в Коритаров лайв и общият им път започва. Журналистът иска да покаже симбиозата между различните поколения и Лора му се вижда най-подходяща сред изгряващите медийни таланти. Журналистката обича да пътува, да вижда нови места и хора и да променя и обогатява мирогледа си, идейно докосната от различни култури.
Баща й е бивш военен и годините на социализма отнемат възможността на семейството да пътува. Днес Лора е наваксала пропуснатото и е обиколила много страни. Точно след едно пътуване извън пределите на родината – 9-месечна специализация в САЩ, Лора най-сетне излиза самостоятелно на квартира. Преди това не се решава, заради родителите си, които преживяват тежко заминаването на брат й на гурбет в Катар.
В общественото пространство витаят смехотворни слухове, че Лора и Георги Коритаров са любовници, които тя отрича, като дава информация, че приятелят й е съвсем друг човек. Самата Лора е зодия лъв, но твърди, че не помни зодията и годините на приятеля си.

Новини

Лора Крумова гушна дъщеря

Телевизионната водеща Лора Крумова роди момиченце, днес...

Бременната Лора Крумова зарязана от мъжа си

Лора Крумова си е тръгнала инцидентно от къмпинг...

Лора Крумова кръщава бебето на баба си

Лора Крумова вече била готова с избора на име на второто...

Лора Крумова очаква момиченце през есента

Водещата Лора Крумова се раздели със зрителите този...

Лора Крумова чака бебе, излиза по майчинство

Тв водещата Лора Крумова отново е бременна. Този уикенд...

Лора Крумова легна под ножа

Неотдавна Лора Крумова се изправила пред сериозен...

Лора Крумова се парализира

Водещата на Комбина Лора Крумова никога няма да забрави...

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !